ANDERS ELHOLM JEPPESEN

Erhvervscoach, stresscoach og personlig coach med international certificering

 

Essentielt handler coaching for mig, om at hjælpe andre mennesker med at skabe og leve det liv, de ønsker. At hjælpe mennesker med at skabe resultater og fremdrift – både fagligt og personligt. At dykke ned i materien, se virkeligheden i øjnene og arbejde med de konkrete udfordringer er det, der for alvor kan flytte bjerge.

 

 

Internationalt certificeret coach

Jeg er uddannet og PCC-certificeret coach i henhold til ICF’s 11 kernekompetencer og følger naturligvis foreningens etiske regelsæt.  ICF er en af verdens største og førende organisationer for professionelle coaches, og organisationens coachingmetoder anvendes med dokumenterede resultater over hele verden som et værktøj til udvikling og forandring. En ICF-certificering er således din garanti for høj, målrettet kvalitet - og ikke mindst for et værdifuldt udbytte.

Læs mere om ICF her

 

Ledelseserfaring

Jeg har praktisk, hands-on erfaring fra knap et årti som leder i metalindustrien og den grafiske branche og har bl.a. gennemført en merkonom i ledelse og efteruddannet mig indenfor ledelse, erhvervsøkonomi, organisation og arbejdspsykologi. Som leder har jeg arbejdet intensivt med medarbejderudvikling, medarbejderinddragelse, konfliktløsning, nedbringelse af sygefravær og løbende forbedringer.

 

For din virksomhed og dine medarbejdere betyder min erfaring som leder, at jeg har et værdifuldt indblik i den verden, de færdes i, og er i stand til at forholde mig troværdigt og proaktivt til konkrete, virksomhedsrelaterede og ledelsesmæssige problemstillinger.

 

Læs mere om erhvervs-coaching her.

 

Jeg har haft nogle problematikker omkring mit arbejde.

Jeg er selvstændig og har haft overvejelser omkring personale og budget og jeg havde brug for sparring omkring dette.
Der har jeg haft god gavn af Anders til at få klarlagt, hvad der var vigtigst for mig, hvilken rækkefølge jeg skulle prioritere mine opgaver i og hvordan jeg fik dem gennemført.

Udfordringerne blev overskuelige og jeg fik mere overskud.

Marie Lade, Ejer, Lades Akupunktur

Certificering
Kontakt
Gåsetoften 8, 9900 Frederikshavn
  • Facebook - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle