ANDERS ELHOLM JEPPESEN

Anders Elholm Erhvervscoach.png
Erhvervscoach, stresscoach og personlig coach med international certificering

 

Jeg vil gerne byde dig velkommen til Elholm Coaching, som jeg startede juni 2014.


Mit navn er Anders Elholm Jeppesen og jeg er stresscoach, livscoach, erhvervscoach og businesscoach. Mit fysiske arbejdsområde er i Nordjylland, hvor mine kunder kommer fra Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Sindal, Hjørring og mange mindre byer også.

 

Derudover har jeg de seneste år fået stadig flere kunder fra hele Danmark via online coaching, som fungerer fint via Zoom, Skype eller Teams.
Som online coach kan jeg hjælpe dig med de samme udfordringer eller mål, som ved et fysisk møde.

Coaching omhandler områder, hvor du er dedikeret til at skabe en forandring eller en udvikling.
Nogle gange er udgangspunktet en frustration eller en udfordring, andre gange er udgangspunktet en drøm eller en længsel. Uanset udgangspunktet er coachingen en faciliterende dialog, der åbner op for muligheder og fokuserer på alt det, vi som mennesker har indflydelse på; fremfor de områder, hvor vi er begrænset af vilkår i tilværelsen.

 

Grundtanken i coaching er, at du er ekspert på dit liv og har svarene i dig. Ofte er udfordringen dog, at vi ikke giver os tid til at lytte til os selv og har behov for hjælp til at gøre tanker, følelser, kommunikation og adfærd bevidste og tydelige.
Når vores mønstre og overbevisninger bliver bevidste og synlige, kan vi begynde at arbejde med dem og ændre dem, så de i højere grad støtter og hjælper os frem mod det, vi gerne vil opnå eller have i livet.

 

Dette kan jeg som coach hjælpe dig med.

 

Hvis ovenstående skaber resonans hos dig, så kontakt mig endelig.


Du forpligter dig ikke til noget ved at kontakte mig og vi kan altid tage en indledende snak over telefonen, hvis du har opklarende spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger om coaching, mig eller vil afklare om din udfordring eller dit mål kan adresseres gennem coaching.

 

Jeg håber vi tales ved!

 

Med venlig hilsen

Anders Elholm Jeppesen

Internationalt certificeret coach

Jeg er uddannet og PCC-certificeret coach (Professional Certified Coach) i henhold til International Coach Federation's (ICF) 11 kernekompetencer og følger naturligvis foreningens etiske regelsæt. 

 

ICF er en af verdens største og førende organisationer for professionelle coaches, og organisationens coachingmetoder anvendes med dokumenterede resultater over hele verden som et værktøj til udvikling og forandring.

 

En ICF-certificering er således din garanti for høj, målrettet kvalitet - og ikke mindst for et værdifuldt udbytte.

Læs mere om ICF her

 

Ledelseserfaring

Jeg har praktisk, hands-on erfaring fra knap et årti som leder i metalindustrien og den grafiske branche og har bl.a. gennemført en merkonom i ledelse og efteruddannet mig indenfor ledelse, erhvervsøkonomi, organisation og arbejdspsykologi. Som leder har jeg arbejdet intensivt med medarbejderudvikling, medarbejderinddragelse, konfliktløsning, nedbringelse af sygefravær og løbende forbedringer.

 

For din virksomhed og dine medarbejdere betyder min erfaring som leder, at jeg har et værdifuldt indblik i den verden, de færdes i, og er i stand til at forholde mig troværdigt og proaktivt til konkrete, virksomhedsrelaterede og ledelsesmæssige problemstillinger.

 

Læs mere om erhvervs-coaching her.

 

Jeg har haft nogle problematikker omkring mit arbejde.

Jeg er selvstændig og har haft overvejelser omkring personale og budget og jeg havde brug for sparring omkring dette.
Der har jeg haft god gavn af Anders til at få klarlagt, hvad der var vigtigst for mig, hvilken rækkefølge jeg skulle prioritere mine opgaver i og hvordan jeg fik dem gennemført.

Udfordringerne blev overskuelige og jeg fik mere overskud.

Marie Lade, Ejer, Lades Akupunktur