Erhvervscoach

Udvikling af mindre virksomheder

Er du selvstændig eller har du en mindre virksomhed, kan jeg som erhvervscoach/virksomhedscoach hjælpe dig med at skabe store gennembrud i din virksomhed.

 • Er det ikke længere nok at tænke drift, drift og drift?

 • Har I brug for at træffe nogle strategiske beslutninger, sætte konkrete mål og få lavet operationelle handlingsplaner?

 • Mangler I en sparringspartner, der kan samle trådene, nedfælde målene og handlingsplanerne og samtidigt sikre opfølgning, vedholdenhed og fokus, indtil I står med resultaterne?
Dorthe Nelleberg

”Kan varmt anbefale Anders. Han er god til at holde os i ilden, når driften overtager vores fokus.”

Dorthe Nelleberg, Autoopretning Vendsyssel

Hvis I er vant til at gøre og handle jer ud af ting (næsten som en automatreaktion), er I formentligt nået langt på denne formel og I skal helt sikkert holde fast i lysten til at være løsnings- og handlingsorienterede.

Men forestil jer nu, hvor langt I var nået med fokus, overordnede målsætninger og operationelle handlingsplaner, der sikrer jer kursen mod de resultater, I ønsker.
I stedet for at gøre lidt i øst og lidt i vest og lidt hist og pist (fordi så gør vi da noget), så laver vi en bagvedliggende strategisk plan, som I handler efter.

Hvis I har denne nagende fornemmelse af, at vi kunne have gjort det meget bedre, hvis vi var blevet enige om, hvad vi ville gøre det næste halve eller hele år, fik skrevet det ned, besluttet hvilken rækkefølge, vi gør tingene i og løbende følger op, så kan jeg hjælpe jer.

Virksomhedscoach

”Godt begyndt er halvt fuldendt”

Jeg kommer selv fra produktionsverdenen og har bestredet jobs som Production Manager, driftsassistent og produktionschef. I mine 10 år som leder har jeg været med til at udforme strategier og derefter operationalisere dem i hverdagens handlinger, så de rent faktisk udmønter sig i positive forandringer og reelle resultater.

Det giver ro i maven at finde frem til målsætningen, sætte kursen og løbende tjekke kompasset.

Lad mig samle trådene for jer i et afprøvet og gennemtestet forløb, der udvikler jeres virksomhed på en jordnær og operationel måde.

Alt vi laver sammen, skal omsættes til handling i jeres virkelighed og gøres operationel i jeres hverdag – ellers har den ingen værdi. Så I skal stadig handle og finde gode løsninger, men denne gang ud fra en fælles plan.

Coachingforløb for mindre virksomheder

Hvem er forløbet for?

 • Ejerlederen, der ønsker forretningsmæssig, ledelsesmæssig og personlig udvikling

 

 • Den lille virksomhed, der vil have en klar retning på forretningsudviklingen

 

 • Ledergruppen, der har vanskeligheder i samarbejdet, svært ved at træffe fælles beslutninger og eksekvere på planer

Hvorfor dette forløb?

 • I stedet for et kursus, hvor der er fokus på overordnede temaer eller teori, som du efterfølgende skal oversætte til jeres situation, maksimerer vi værdien ved at adressere og fokusere på netop jeres forretning/forretningsområde, jeres virkelighed og jeres målsætninger.
 • Skarpt fokus på de 3 absolut vigtigste mål for det næste år.
 • Sikrer vedholdenhed og blivende forbedringer gennem en udviklende 12 måneders proces.
 • Skaber resultater.

Forløbets indhold:

  • Kickoff samtale
   Vi finder de 3 absolut vigtigste mål for det næste år, skaber momentum og aftaler de praktiske detaljer.
  • De 3 grundlæggende samtaler:
   1 samtale per mål. Målene defineres klart og tydeligt, forhindringer og ressourcer afklares, der laves en handlingsplan per mål og vi aftaler, hvordan vi måler fremskridt.
  • Eksterne konsulenter gennemgår dine handlingsplaner:
   Såfremt det ønskes, får vi en ekstern konsulent til at gennemgå, kvalificere og skærpe handlingsplanen. Det kunne være en it-konsulent, markedsføringskonsulent, salgskonsulent, LEAN-konsulent, eksport konsulent eller hvad der er relevant for dit mål. [1]
  • Gå i action-mode (8 samtaler):
   Vi arbejder intensivt med at nå målene og gøre jer i stand til at nå dem, uanset om I oplever ydre eller indre forhindringer. Vi holder øje med jeres fremskridt, de aftalte målepunkter og tilretter handlingsplanerne efter behov.
   I processen vil jeg fungere som en sparringspartner, der både kan hjælpe jer over forhindringer, sikre vedholdenhed og dedikation og give jer et rum til refleksion, perspektivering og inspiration.
  • Skriftlig opfølgning:
   – På mål, handlingsplaner, fremskridt og læring.
   – Referater af alle møder.
 • E-mail og telefonsupport:
  Ubegrænset support via e-mail og telefon. Akutte udfordringer/situationer, erfaringsudveksling, sparring osv.

[1] Vi finder ud af, hvilken type ekspertbistand, vi har brug for og så er det min opgave at finde en konsulent, der kan bidrage med den ønskede feedback. Her skal påregnes en ekstraudgift.

Camilla Jessen

”Under opstart af min egen virksomhed har forløbet givet mig en følelse af stabilitet og ro. Jeg har følt mig grebet der, hvor jeg er. Også i de perioder, hvor det hele har været lidt svært.

Det har desuden betydet, at jeg altid har haft en plan at gå efter og gjort, at jeg er kommet så langt som jeg er.

Coachingen har virkelig gjort en forskel for mig på min rejse.”

Camilla Jessen

Hvad er coaching?

Hvis du vil vide mere om, hvad coaching er, så læs mere på siden "Hvad er coaching?"

Hvad er coaching?