Kundeudtalelser

Udtalelser fra privatpersoner

Stressforløb

Jeg endte i sommeren 2021 med at blive sygemeldt pga. arbejdsrelateret stress. Jeg ledte på internettet efter en coach og valget faldt hurtig på Anders, som på sin hjemmeside virkede til at have stor erfaring med lige netop arbejdsrelateret stress. Jeg sendte ham en mail og allerede to dage efter have jeg mit første møde med ham. 

Jeg følte mig velkommen, mødt og forstået. Anders var godt forberedt og vi fik hurtigt sporet os ind på, hvad der fyldte i mig og hvad det var vigtigt at fokusere på, at tale om og arbejde med.

Når jeg kom med forskellige bekymringer, var han god til at få mig ind til kernen i det hele og finde mine styrker. Give mig råd og værktøj som kunne bruges i hverdagen. Han gav mig opgaver, som jeg skulle forsøge at fuldføre, som kunne give mig ro og føle at jeg gjorde ting som var godt for mig.

Efter kun 4 måneder begyndte jeg, at finde ro i tankerne om mit arbejde og nu kunne vi fokusere på hvem jeg var i mit job og hvad mine kerneværdier er. Anders hjalp desuden med, at finde frem til en plan omkring opgaver jeg kunne udføre, når jeg skulle tilbage og arbejde igen.

Efter 6 måneder var jeg klar til at starte igen, Anders var med på sidelinjen og jeg var tryg ved at bruge, alt det han havde lært mig og jeg var ikke i tvivl om, at det var vigtig at lytte til min krops stress signaler. Signalerne som Anders var med til at få mig til at forstå meget tidlig i forløbet.

Efter 8 samtaler sidder jeg med ro i krop og sind. Jeg føler mig ikke syg længere, men vigtigst af alt, jeg går ud med en bedre forståelse af mig selv, rent psykisk. Jeg kende nu de stress signaler jeg har og ved hvordan jeg skal reagere på dem hvis de kommer.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at uden Anders’ hjælp, havde jeg ikke klaret mig ud på den anden side, så hurtigt. Alt er gjort i mit tempo og uden pres.

Jeg giver Anders mine allerbedste anbefalinger

Henriette

Nye indsigter og handlingsplan

“Anders er en dygtig og tillidsvækkende coach! Meget skarp, nærværende, rolig, god til at stille spørgsmål, samle op løbende og skabe overblik. Jeg fik konkretiseret, hvordan jeg kan implementere nogle nye positive vaner, jeg fik nye indsigter og lagt en god action-plan”

Anne-Mette Engelund

En ‘personlig rejse’, som hjalp mig gennem en krise

“Jeg var noget ”sprød” i en periode. Jeg havde mistet mit job og min far var død året før og jeg slås også med noget kærestesorg. Forløbet blev i høj grad en ”personlig rejse”, som hjalp mig igennem en krise og det hjalp mig til at finde ressourcer og eget værd”

Anne Kristine Nielsen

Det vigtigste for mig

“Efter at have mistet mit job pga. corona følte jeg, at jeg manglede ”noget” for at finde et nyt job. Det ”noget” viste sig at være Anders.

Jeg havde en vag idé om, hvilke personlige hindringer jeg havde i forhold til at skulle søge et nyt job, det viste sig dog, at vi endte et ganske andet sted. Rolling Stones sang engang om, at man ikke altid får hvad man vil, men nogen gange får man det, man har brug for. Jeg havde brug for at få vendt verden med Anders. I stedet for et konstant tankemylder, fik vi udarbejdet nogle konkrete og håndterbare handlingsplaner, som kunne flytte mit fokus et sted hen, hvor jeg kunne arbejde reelt med det.

Anders er nærværende, rolig og tillidsvækkende, hvilket er optimale egenskaber i en personlig udviklingsrejse, som denne viste sig at ende med at være.

Gennem forløbet har jeg fået øjnene op for, hvad der er det vigtigste for mig, og hvordan jeg bevæger mig i den retning jeg ønsker, mit liv skal tage. Selvom rejsen ikke er slut endnu, er jeg på vej til at have en tro på, at jeg er den vigtigste i mit liv.

Det er absolut det bedste, jeg har gjort for mig selv, og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til Anders”

H. Elgård

Konkretisere drømme og ideer

“Supergodt og professionelt coaching. Anders er meget god til at konkretisere drømme og ideer og er super skarp på det relationelle! Har haft rigtig god udbytte af mine timer hos Anders! Kan varmt anbefales!”

Mie Svarre Amager

Synes det har været fantastisk

“Det har været et fantastisk forløb, hvor jeg føler, jeg har fået gjort nogle tanker, som jeg virkelig manglede. Har lært mig selv bedre at kende og er blevet meget mere sikker om mine valg, og hvor jeg skal fokusere i mit livshjul. Det har givet mig et mere åbent syn om mig selv og de ting, jeg kan, og jeg er virkelig glad for, jeg ikke har været foruden det her forløb!

Emnerne har været interessante, og vi fik lov til at selv deltage og engagere os i undervisningen, og man følte, man udviklede sig efter hver gang, man havde afsluttet et emne!

Jeg kan kun sige gode og positive ting om forløbet og vil sige, at alle ville kunne få gavn af det, da alle kan arbejde med sig selv og udvikle noget på deres livshjul! Syntes det har været fantastisk.”

Marcus Carlsen, tidligere elev på Frederikshavn Produktionsskole og deltager i forløbet Skab dig!

Værdiafklaring og fremdrift

“Jeg blev bevidst om, hvad der er allervigtigst for mig i livet og hvordan jeg kan få mine værdier til at forenes i praksis. Jeg konfronterede udfordringerne i stedet for at skyde dem til side. Forløbet gav mig nye perspektiver og gør, at jeg er i stand til at komme videre”

Toke Nissen

Inspiration og perspektiv

“Anders har været til stor inspiration og hjælp for mig. Med Anders som coach er du sikret autencitet, hjerterum og perspektiv”

Iben Sofie Jønch, www.passionatwork.dk

Lever et fantastisk liv igen

“Jeg er alkoholiker, kunne ikke finde udvejen. Blev holdt fast i rutiner og mine “kasser”. Har gået hos Anders af flere omgange, det er blevet til mange behagelige “venskablige” samtaler i rolige omgivelser også om meget andet end min udvikling.

Nu er jeg blevet hjulpet videre og lever et fantastisk liv igen, med overskud til at drømme og leve livet med fokus på mig fremfor at “behage” andre og uden alkohol. Kommer helt til at savne de samtaler. Alle referater fra møderne er blevet tilsendt på mail, som jeg kan læse og tænke over.

Det er en god hjælp efterfølgende hvis der har været en “kedelig” dag. Kan varmt anbefale en tur i “møllen” hos Anders, tror måske ikke alle men mange kunne drage stor fordel af at få vendt fokus og gå nye veje.

Tak for hjælpen og mange gode og konstruktive samtaler. Og selvfølgelig… tak for kaffe 🤗

Mvh. ham der ikke kan få armene ned

Jeg ved, hvordan jeg bedst muligt når mine mål

”Jeg har deltaget i to forskellige coaching forløb hos Anders fra Elholm Coaching.

Jeg har via forløbene fået en rigtig god afklaring af, hvad der er vigtig for mig i min professionelle karriere, og hvordan jeg bedst muligt når mine mål, uden at gå på kompromis med mine egne værdier.

Anders har et imødekommende og humoristisk væsen, og har samtidig en baggrund og en viden, som gør, at hans spørgsmål skaber relevante og brugbare refleksioner for mig.

Jeg kan varmt anbefale et erhvervsrettet forløb ved Elholm Coaching”

Rikke, jurist

Større arbejdsglæde – bedre trivsel

“Coaching var en effektiv metode til at øge min trivsel og afklare mine værdier. Jeg blev bevidst om, hvad der skaber arbejdsglæde for mig”

Helle Jensen

Smil på læben

“Jeg gik ned med stress og en depression for nogle år siden.
Jeg er så stille og roligt kommet på benene igen, men ramte så et punkt, som jeg ikke kunne komme over ved egen hjælp – jeg så kun blokeringer, ikke løsninger og det kørte bare rundt i ring for mig, jeg stod stille, kom ikke videre, fik det ikke bedre, tværtimod!

Anders har fået mig på ret kurs igen, ved at ændre en lille smule på mit perspektiv af tingene og min tankegang.

Jeg har flere gange siddet i bilen, på vej hjem fra Anders , med et smil på læben og tænkt hva f….. skete der lige der?

Det er svært at sætte en finger på lige nøjagtigt, hvad det er han gør, men det virker!

Jeg tror langt de fleste ville have godt af en samtale med en som Anders!

Så herfra de varmeste anbefalinger!”

Thomas

Fik fornyet handlekraft

“Det var en god oplevelse og en øjenåbner at blive coachet af Anders. Det var spændende at have en positiv tilgang til løsningen af min udfordring. Spørgsmålene ledte til god refleksion og jeg er nu klar til at HANDLE”

Lisbeth Hørby

Overskuddet, overblikket og humøret er tilbage

“I sommeren 2018 blev jeg ramt af en omgang stress, som jeg for det første nægtede at indse, men som jeg også havde svært ved at bearbejde. Jeg var startet på et nyt job, som krævede, at jeg kunne holde overblikket i stressede situationer. Der var mange tilpasninger ift. mit tidligere job, og der gik efterhånden længere tid, siden jeg sidst havde oplevet følelsen af overblik og overskud. Tværtimod var det så slemt, at jeg oplevede angstlignende tilfælde, og dér gik det op for mig, at jeg skulle bruge hjælp til at afhjælpe mine udfordringer.

Måske var det mest oplagte valg en psykolog, men valget faldt på Anders, som sidenhen har vist sig at være en vanvittig god løsning. Anders stillede mange reflekterende spørgsmål, som i hvert fald gav mig meget selverkendelse til at forstå og erkende, at jeg faktisk også kunne blive ramt af stress, selvom jeg troede anderledes.

Herudover blev jeg opmærksom på mine stresssignaler, hvilke værdier jeg prioriterer på arbejdspladsen og et væld af brugbare redskaber, jeg ikke ville være foruden. Forløbet gavnede mig ufatteligt meget, og jeg har lært mange ting om mig selv, som jeg umiddelbart ikke var klar over.
Vigtigst af alt er dog, at overskuddet er tilbage, overblikket er tilbage og det samme er humøret”

Jonathan

Effektiv stresshåndtering

”Jeg har fået god hjælp af Anders til at håndtere stressproblemer i forbindelse med mit arbejde. Jeg har fået gode redskaber, som både kan anvendes på job og i privatlivet. Jeg kan varmt anbefale et coachforløb hos Anders, og jeg håber, at virksomheder vil benytte Anders i forhold til at tage hånd om deres medarbejdere, hvis der f.eks. er trivselsproblemer på arbejdspladsen”

Pia W. Johansen

Meget mere selvtillid – alt var godt

“Jeg fik det meget bedre med mig selv, jeg tror mere på mig selv nu og har fået 100 kg selvtillid! Jeg lærte masser af ting, altså se anderledes på tingene. Se det i den positive vinkel.

Jeg kom ud af min komfort zone hele tiden og det bliver jeg ved med den dag idag. Jeg synes det var et rigtig godt forløb og ville ønske man kunne få flere af den slags.

Alt var godt ved det.”

Christina, tidligere elev på Frederikshavn Produktionsskole og deltager i forløbet ‘Skab dig!’

Udtalelser fra virksomheder

Fokus på forretningsudvikling og resultatskabelse

“I forbindelse med at vi hos Strandby El-teknik ønskede at optimere og udvikle vores projektafdeling, har Anders Elholm fungeret som sparringspartner, tovholder og facilitator af processen.

I en travl hverdag med fokus på drift, har det været meget værdifuldt, at Anders har bidraget med sparring og fokus på forretningsudviklingen, planlægning af forløbet og en vedholdenhed, der sikrede, at vi er nået i mål.”

Tonny Stordal Johansen, Adm. direktør, Strandby El-teknik A/S

Strandby el-teknik

Konstruktiv og udviklende proces

“Personalet på Frederikshavn Produktionsskole har i 2015 arbejdet sammen med Anders Elholm Jeppesen fra Elholm Coaching, om projekt; Kerneværdier – Idégenerering – Værdigrundlag”. Alle medarbejdere har i proces med Anders formuleret individuelle arbejdsmæssige kerneværdier. Samlet har lærerstaben derefter formuleret skolens overordnede værdigrundlag.

Anders har med overblik og ”friske” øjne fra sin erhvervsbaggrund, udfordret skolens mere pædagogiske tænkning og i forløbet været katalysator for gode processer og konstruktive dialoger. Det har for skolens medarbejdere både individuelt, i grupper og de fælles workshops skabt bevidsthed og fælles forståelse for vores kerneværdier.”

Carsten Meldgaard, forstander, Frederikshavn Produktionsskole

Frederikshavn Produktionsskole

Skaber fokus og overblik

“Bliver “høj”i hatten efter hver coaching time ved Anders!
Mit fokus er flyttet både privat og arbejdsrelateret. Anders giver mig overblikket hver gang.
Meget behageligt forløb, som får mine bedste anbefalinger.”

Marie Brix, www.evigglad.com

Evig Glad

Sparring gav handlekraft

“Jeg har haft nogle problematikker omkring mit arbejde.

Jeg er selvstændig og har haft overvejelser omkring personale og budget og jeg havde brug for sparring omkring dette.

Der har jeg haft god gavn af Anders til at få klarlagt, hvad der var vigtigst for mig, hvilken rækkefølge jeg skulle prioritere mine opgaver i og hvordan jeg fik dem gennemført.

Udfordringerne blev overskuelige og jeg fik mere overskud.”

Marie Lade, Lades Akupunktur, www.lades-akupunktur.dk

Lades Akupunktur

Når driften overtager fokus

”Kan varmt anbefale Anders. Han er god til at holde os i ilden, når driften overtager vores fokus.”

Dorthe Nelleberg, Autoopretning Vendsyssel

Vendsyssel Auto

”Anders var virkelig dygtig til at forstå de problemer jeg havde og effektivt støtte og vejlede mig til at ”se lyset igen”.

Jeg har fået nogle rigtigt stærke værktøjer, som jeg nu bruger og værner om.

Anders er et rart menneske at være sammen med og jeg glædede mig altid til vores samtaler.

Jeg følte, jeg kunne tale frit om svære situationer i hverdagen, få støtte, blive hørt og få hjælp til hjælpe mig selv.”

Tonni Andreasen, Technical Manager, Trivium Packaging

Vendsyssel Auto

Hvad er coaching?

Hvis du vil vide mere om, hvad coaching er, så læs mere på siden "Hvad er coaching?"

Hvad er coaching?