Anders Elholm

Anders Elholm Jeppesen

”Der er altid en vej”

Troen på, at der altid er en vej ud ad den udfordring, du kæmper med eller en vej frem mod den drøm, du har, er fundamentet for Elholm Coaching.

Coachingen er metoden, der hjælper dig til at finde den vej, du skal gå ad for at lykkes.

Jeg har selv oplevet det på egen krop adskillige gange og hver gang, giver coachingen mig troen på, at jeg kan og at det er muligt.

En kvalitativ, rummelig og udviklende én til én samtale er en mangelvare nu om dage – du kan få den her!

Værdier

PLADS

 Plads og tid til at lytte til dig selv og finde de rigtige svar for dig. Der er ikke noget der er forkert, for grimt, for meget eller for underligt – der er plads til at vi kan vende det hele.

TRO PÅ SUCCES

Du har alt det, der skal til for at lykkes. Måske skal du opdage det eller genopdage det, men det er inden i dig – DU KAN GØRE DÉT, du har sat dig for.

MOMENTUM

Følelsen af at komme tættere på, at handle og at have momentum skaber glæde, engagement og fremdrift.

Kontinuerlig udvikling

En kombination af netværk, uddannelse, undervisning, mentoring og selvevaluering har været uundværlige værktøjer gennem årene.

Jeg er bestyrelsesmedlem i ICF Danmark, verdens største forening for coaches, jeg uddanner mig løbende (i 2023 tager jeg en af Europas højest rangerede coach-uddannelser i England hos Academy of Executive Coaching) og holder mig ajour med den nyeste forskning omkring coaching og selvudvikling, jeg coacher på to internationale platforme, jeg har to dygtige mentorer som hjælper mig løbende og ifm. certificeringer og jeg kører en fast selvevaluerings-procedure. Se mit CV her.

Alt sammen med formålet at holde mig skarp, samle erfaringer og til stadighed blive en stærkere coach, der kan bidrage og hjælpe mine kunder på bedste vis.

Bøger om personlig udvikling

Min historie

Helt fra min tidligere ungdom har jeg været nysgerrig på selvudvikling og har læst utallige bøger om emnet. Det har fulgt mig i mit voksne liv og i min tid som leder, tog interessen yderligere til – hvordan fungerer vi som mennesker, hvorfor reagerer og opfører vi os som vi gør, hvad kan flytte os, hvorfor sidder vi nogle gange ’fast’ osv. osv.

Uddannelse i 2014:
Jeg tog den grundlæggende coach-uddannelse i 2014, hvor jeg valgte en uddannelse, der er godkendt af den internationale brancheorganisation, International Coach Federation (ICF).

Som en overbygning på uddannelsen valgte jeg desuden at tage en uddannelse som stresscoach. Jeg har selv haft stress tæt inde på livet og det gav god mening at lære dels, hvordan man reducerer den umiddelbare stress mentalt og fysisk og derefter hvordan man håndterer stress konstruktivt og bedre fremadrettet.

Jeg oplevede under begge uddannelser en værdifuld og intens personlig udvikling, som viste mig på min egen krop og sind, hvor meget coaching kan skubbe til og understøtte en positiv udvikling.

Den oplevelse blev startskuddet til Elholm Coaching

Allerede under uddannelsen kunne jeg mærke lysten til at kaste mig ud et nyt arbejdsmæssigt kapitel i mit liv. Nemlig som selvstændig coach. Jeg kunne se for mig, hvordan jeg kunne hjælpe andre mennesker og samtidigt skabe en bedre balance i mit eget liv, som de foregående år var præget af for meget arbejde og for lidt tid til min familie og at lade batterierne op igen.

Jeg kom fra en 10-årig karriere som leder i produktionsindustrien og den grafiske branche, hvor jeg havde jobs som værkfører, driftsassistent og produktionschef. Utroligt spændende jobs, som gav mig en masse erfaring med optimering, LEAN og planlægning, men også personaleledelse, inddragelse, trivsel samt personlig og faglig udvikling. Alt sammen kompetencer som jeg nu efterfølgende har haft glæde af i mit arbejde som coach.

”The rest is history”

De første kunder jeg fik var en produktionsskole og et par privatkunder. Siden er det gået slag i slag.

Jeg har fået flere samarbejdspartnere; en svensk virksomhed, der igennem 25 år har kørt virksomhedsforløb i Sverige og nu etablerer sig i Danmark, en coach-uddannelse, en landbrugsforening og en uddannelsesinstitution, flere privatkunder og flere virksomheder, som enten har behov for støtte til medarbejdere eller et fælles forløb for en gruppe.

Jeg er utroligt glad for, at jeg tog springet tilbage i 2014 og jeg glæder mig meget til de kommende år, der også kommer til at stå i coachingens tegn.

Jeg håber, jeg møder dig på min vej!

Mine samarbejdspartnere

Dorthe Albæk

Dorthe Albæk

Jeg hedder Dorthe Albæk og er en erfaren karriere- og erhvervscoach.

Siden 2008 har jeg drevet coachingvirksomheden Albæk i Aalborg, hvor jeg hjælper virksomheder og kandidater i hele landet med at skabe udvikling, overskud og vækst – bl.a. gennem individuel ledercoaching, teamudvikling og individuel karrierecoaching. Jeg har selv en ledelsesmæssig baggrund
og en internationalt certificeret coachinguddannelse (fra EMCC og ICF) med speciale i Transition Management

Du kan læse mere her.

Hvad er coaching?

Hvis du vil vide mere om, hvad coaching er, så læs mere på siden "Hvad er coaching?"

Hvad er coaching?