STRESSCOACH

stresscoach Anders Elholm.jpg

Som stresscoach kan jeg hjælpe dig med stressreduktion og stresshåndtering

Hvad enten du kommer som privatperson eller gennem din arbejdsplads, så tager vi fat på stressen. Der er rigtigt meget , der kan gøres for at reducere stressen. 

Forløbet - 8 samtaler i løbet af 2-3 måneder

I forløbet lærer du i første omgang, hvordan du reducerer stressen i kroppen. Herefter sætter vi fokus på, hvordan du fremadrettet håndterer stressede situationer bedre, så du kan forebygge stress og tackle hverdagen konstruktivt.

I forløbet lærer du blandt andet:

  • at reducere stresshormonerne i kroppen.

  • at håndtere stressfaktorer konstruktivt.

  • at forebygge stress.

  • at tackle hverdagen på arbejdspladsen.

  • at tackle personlige problemer.

  • at ændre fastlåste og hæmmende tanke- og handlemønstre

 

For virksomheden betyder det:

  • øget produktivitet.

  • lavere sygefravær.

  • bedre trivsel.

 

Et stresshåndteringsforløb kan fungere som en forebyggende indsats overfor medarbejdere, der har risiko for at udvikle stress, eller hjælpe medarbejdere, der allerede har alvorlig stress, med at blive på – eller vende tilbage – til jobbet.

"I sommeren 2018 blev jeg ramt af en omgang stress, som jeg for det første nægtede at indse, men som jeg også havde svært ved at bearbejde.

 

Jeg var startet på et nyt job, som krævede, at jeg kunne holde overblikket i pressede situationer. Der var mange tilpasninger ift. mit tidligere job, og der gik efterhånden længere tid, siden jeg sidst havde oplevet følelsen af overblik og overskud. Tværtimod var det så slemt, at jeg oplevede angstlignende tilfælde, og dér gik det op for mig, at jeg skulle bruge hjælp til at afhjælpe mine udfordringer.

 

Måske var det mest oplagte valg en psykolog, men valget faldt på Anders, som sidenhen har vist sig at være en vanvittig god løsning.

Anders stillede mange reflekterende spørgsmål, som i hvert fald gav mig meget selverkendelse til at forstå og erkende, at jeg faktisk også kunne blive ramt af stress, selvom jeg troede anderledes. Herudover blev jeg opmærksom på mine stresssignaler, hvilke værdier jeg prioriterer på arbejdspladsen og et væld af andre brugbare redskaber, jeg ikke ville være foruden.

Forløbet gavnede mig ufatteligt meget, og jeg har lært mange ting om mig selv, som jeg umiddelbart ikke var klar over. Vigtigst af alt er dog, at overskuddet er tilbage, overblikket er tilbage og det samme er humøret"

Jonathan