Studerende - se her!

 

                                                         - studie og karriere

​                                                         - prioriter og øg produktiviteten

                                                         - overskud til eksamen

                                                         - reducer og håndter stressen

                                                         - svær overgang fra gym til uni?

 

Læs mere om de enkelte områder herunder og kontakt mig gerne for en uddybende samtale.

 

Hvad vil jeg med mit liv? Find dine kerneværdier:

I livet melder følgende spørgsmålene sig for de fleste af os; Hvad vil jeg egentligt gerne med mit liv? Hvad er det vigtigste for mig? Hvilken person vil jeg gerne være?

Her kan coaching være en rigtig god hjælp til refleksion, læring og afklaring. Handlingen kommer ofte naturligt, når ovenstående spørgsmål er besvaret. Coachingen sikrer dig struktur, overblik, fremskridt og handling. Efter forløbet kan du gå ud i verden med en sikker viden om, hvad du vil og hvilken vej, du vil gå.

 

Planlægning og struktur - øg den personlige produktivitet:

Sikrer dig, at du altid arbejder med det vigtigste her og nu, at du er produktiv og at du når dine mål. Ved at lære effektiv timemanagement øger du din chance for at få gode karakterer, for at du også får tid til at have det sjovt og for at prioritere rigtigt.

 

Eksamensangst:

Der er ikke noget værre, end at have forberedt sig grundigt og ansvarsfuldt og så tager nerverne over til eksamen og efterlader én med selvbebrejdelse, skuffelse og frustration. Gennem coachingen lærer du at gå ind til eksamen med sikkerhed, overskud og en naturlig spænding.

 

Stresscoaching:

Flere og flere studerende oplever stress i forbindelse med studiet. Kronisk stress fører til lav produktivitet, dårlig trivsel og ofte øget sygefravær.

Jeg kan hjælpe dig med at lære at aktivere kroppens bremse, det parasympatiske system, og dermed få en hurtig effekt af at reducere stresshormonerne i kroppen. Efter den umiddelbare stressreducering skifter fokus i forløbet over på stresshåndteringen, så du lærer nye handlemåder, når du igen møder stressfaktorerne i dit liv.

Et succesfuldt coachingforløb vil typisk tage 2-3 måneder og kræve omkring 8 sessioner.

Link til artikel fra Kanalfrederikshavn.dk: http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/stresset-elholm-coaching-i-ravnshoej-hjaelper-dig/

 

Udfordringer med overgangen fra gymnasiet til universitetet?

Det kan være meget udfordrende og overvældende for mange unge mennesker, at gå fra gymnasiet til universitetet. Der er naturligvis et spring fagligt, men man går også fra det alment dannende gymnasium til en specialisering på universitet, der kræver, at man tager hele ansvaret for egen læring.

For mange betyder livet på universitet også, at man flytter hjemmefra og måske fra en mindre by til en storby. Socialt skal man også fungere blandt mange nye ansigter.

Alle disse udfordringer kan give et behov for en coach, der kan hjælpe en med at holde fokus, skabe mening, øge selvtilliden og prioritere tiden.

 

Andet:

Hvis du har et andet område/emne, der ønskes coaching på, så kontakt mig her.