Derfor skal du af med din stress nu!

✔️ Vil du gerne af med stresssymptomer i hoved og krop?

✔️ Vil du gerne håndtere stressede situationer bedre i fremtiden?

✔️ Vil du gerne tilbage til en følelse af overskud og energi?

Stresscoach_tilbud.png

Samtalerne går efter først til mølle princippet, så hvis du gerne vil tage de første skridt væk fra stressen, så klik her og send en besked til mig.

 

Vi kan nemt komme til at sige ja til for meget, glemme at passe på os selv i en travl hverdag.

Hvis du har det sådan, så har måske allerede selv prøvet at finde hoved og hale i din hverdag og slippe de tanker, der bliver ved med at køre i ring, men det har ikke for alvor gjort en forskel til det bedre og du begynder måske at føle, at der ikke er så meget at gøre ved det – at sådan er det bare!

 

Men sådan er det ikke – der er en vej ud af stress!

Det kan lade sig gøre at komme af med stressen!

 

I første omgang skal den stress, som du mærker nu, reduceres.
Det er nemlig meget svært at tænke konstruktivt, fremadrettet og langsigtet, når vores krop og hoved er fanget i en stress-tilstand.

Når du stille og roligt begynder at få det bedre, så kan du begynde at arbejde med at håndtere de situationer, forhold og tanker, som har skabt din stress, anderledes og mere konstruktivt.

 

Langvarig stress kan gøre stor skade både fysisk og mentalt! 
 

Det kan således give hukommelsesbesvær, vanskeligheder med at regulere følelser og kommunikere, angst, hjerte-kar-sygdomme og søvnbesvær. 

 

Så det er utroligt vigtigt, at du reagerer, hvis du i længere tid har følt dig stresset.

Jeg har lagt tid ind til 3 gratis samtaler (1 per kunde) i februar, så du nu har muligheden for at tage de første skridt væk fra stressen!

Du kan ikke slippe af med din stress gennem én samtale, men du vil efter samtalen kunne tage de første skridt, så du kan begynde at reducere den stress, du føler.

✔️ Du får sat ord på din situation

 

✔️ Du får troen på, at det kan lade sig gøre at komme af med stressen

 

✔️ Du begynder at tage meningsfuld og virkningsfuld handling på det

 

Samtalerne går efter først til mølle princippet, så hvis du gerne vil tage de første skridt væk fra stressen, så klik her og send en besked til mig.